Google Nest Pro

minAlarm.dk er Google Nest Pro forhandler og kan derfor levere og installere alle Google Nest produkterne.

Nest Hub.  Stemmestyret hjælp til ethvert øjeblik.

Google Nest Hub med Google Assistant er en stemmeaktiveret hjælper. Skærmen giver visuel respons, overblik over kalender og kort, og du kan afspille YouTube-videoer, styre dit smart home eller vise dine seneste billeder.

Google Mini.  Få hjælp i hjemmet af din Google-assistent med fantastisk lyd.

Google Home mini er en smart højttaler og digital assistent, som du styrer med stemmen – på dansk! Google Mini er en perfekt samtalepartner.

G Nest Pro logo

Nest Cam IQ Indoor. Skelner mellem ting og personer.

Nest Cam IQ er opmærksom på, hvornår og hvordan du bliver advaret. Kameraet har avancerede algoritmer, som kan registrere, når der er nogen i dit hjem, advare dig via din telefon og automatisk følge personen, mens denne går igennem rummet.

Nest Cam Indoor. Hold øje med dit hjem fra mobiltelefoner.

Nest Cam Indoor hjælper dig med at holde forbindelsen, i superskarp 1080p HD-video. Den sender advarsler til din mobiltelefon, hvis der er bevægelse eller lyd.  Nest Cam Indoor gør det muligt at se klart døgnet rundt. Det har også en indbygget mikrofon og højttaler, så du kan give hunden besked på at hoppe ned af sofaen

Nest Cam IQ Outdoor. Pas godt på dit hjem.

Nest Cam IQ Outdoor er designet til at holde øje med dit hjem – også når du ikke er der. Med videostreaming 24/7 kan du holde øje med dit hjem, hvor du end er. Du få sendt en notifikation på telefonen sammen med billedaktivitet fra de sidste tre timer. 

Nest Cam Outdoor. Det er aktivt døgnet rundt i al slags vejr.

Få et komplet overblik over hvad der foregår, selv når du ikke er hjemme. Google Nest Cam Outdoor sikkerhedskameraet lader dig tjekke ting i 1080p Full HD video, har night-vision, bevægelsessensor og bruger tovejs lyd til at holde dig underrettet.

Nest Hello Doorbell. Se, hvem der står uden for døren.

Med Google Nest Hello videodørklokken kan du tydeligt se, hvem der er ved fordøren – dag og nat. Videodørklokken optager video døgnet rundt i HD-opløsning og 4:3 billedforhold, og den kan sende beskeder og notifikationer til din smartphone

Nest Wifi. Wi-Fi, når det er bedst.

Med den stilfulde Google Nest Wifi kan du få stabil wi-fi-dækning i hele hjemmet. Du kan nøjes med en router eller udvide med et helt Mesh-system.

Nest Audio. Den smarte højttaler med den fantastiske lyd.

Her er Google Nest Audio. Musik på Nest Audio er en fryd for øret med sprøde sangstemmer og kraftfuld bas i hele rummet. Du skal bare sige “Hey Google” for at afspille musik, spørge om vejret, nyheder og alverdens andre ting.

Nest Protect. Røg- og kuliltealarm, der tænker, før den taler.

Mere viden – færre bekymringer. Nest Protect registrerer hurtigt udviklende brande, ulmende brande og kulilte. Den fortæller dig også, hvor faren er. Du kan endda dæmpe en falsk alarm via din telefon.

Skriv til os

Contact Form Demo