Videokamera

minAlarm.dk anbefaler videoovervågning med videokamera fra en af Provision-ISR’s kameraserier. Provision-ISR udvikler videokamera til mange formål, men altid i høj kvalitet – og til konkurrencedygtige priser.

Provision-ISR er designet i Israel med fokus på cybersikkerhed og den nyeste teknologiske udvikling. Deres videokamera er NDDA kompatible, så de ikke indeholder kommunikations- eller overvågningsudstyr fra de NDDA-forbudte kinesiske producenter.

minAlarm.dk lægger vægt på at tilbyde overvågningsløsninger i høj kvalitet, der er skræddersyet til kundens ønsker og behov – og som er nemme at bruge. Med Provision-ISR kameraserier kan vi levere og installere løsninger, der giver tryghed og er lette at betjene via software til din computer og en app til mobiltelefon og tablet. Samtidig er produkterne kompatible med andre mærkers teknologier som deres proprietære protokoller og videoovervågningsbranchens fælles standard ONVIF. Så vi altid kan vælge den bedst egnede løsning eller planlægge en løbende overgang til et samlet sikkert Provision ISR system.

NDAA

NDDA kompatibel

Provision-ISR har hovedkvarter i Israel og produktion i Shenzhen, Kina. Alle produktlinjer af videokamera og netværksvideooptagere understøtter overholdelse af NDDA og lever op til alle statslige og internationale handelsregler. Provision-ISR er forpligtet til at levere produkter, der overholder NDDA Afsnit 889 (vedtaget i USA i 2018), så de ikke indeholder telekommunikations- og videoovervågningsudstyr eller NDDA-forbudte komponenter, systemer eller teknologi produceret af Huawei Technologies Company, ZTE Corporation, Hytera Communications Corporation, Hangzhou Hikvision Digital Technology Company eller Dahua Technology Company.

IP-videokamera

Med et IP-videokamera fra Provision-ISR får du mulighed for at vælge mellem en række af de nyeste digitale overvågningsteknologier. Alt efter valg af kameraserie og model har du mulighed for at få:

  • Autofokus; der sikrer en videoovervågning og skarpe optagelser i høj kvalitet.
  • Infrarødt lys; der sikrer at kameraet kan lave optagelser i høj kvalitet i mørke op til en afstand af 40 meter.
  • Autotracking; der automatisk registrerer, følger og optager bevægelser fra fx mennesker eller køretøjer.
  • Objektgenkendelse (DDA Video analytics); der er en kunstig intelligensfunktion udviklet af Provision-ISR, som kan skelne mellem bevægelse fra mennesker, 4-hjulede og 2-hjulede køretøjer. Derved udløses kun alarmer eller push-beskeder, når de valgte objekter registreres, og falske alarmer pga. skygger, lysændringer, bevægelser fra træer, dyr o. lign. minimeres.
  • Linjeovertrædelse; er en del af DDA-teknologien, hvor du har mulighed for at definere en linje og hvad der må krydse den. Når et objekt uden tilladelse overtræder linjen, udløses en alarm eller en push-besked.
  • Sterilt område med optælling; DDA-teknologien gør det også muligt at definere et helt område, der ønskes uændret, så der udløses alarm eller en push-besked, hvis fx en genstand anbringes eller fjernes fra det definerede område.
  • Ansigtsgenkendelse; der gør det muligt for kameraet at genkende 5-10 ansigter på én gang. Der kan gemmes op til 10.000 ansigter i en database. Teknologien gør det muligt at udløse alarm eller push-besked, hvis et uautoriseret ansigt befinder sig fx i et udvalgt produktionsområde.
  • Indbygget mikrofon; næsten alle Provision-ISR videokamera har indbygget mikrofon, så det er muligt at høre, hvad der sker nær kameraet. Fx har Eye-Sight kameraserien også mulighed for, at man via kameraet kan tale til en person i nærheden.
  • Nummerpladelæsning; med et særligt kamera er det muligt at aflæse, registrere og tillade adgang og udgang fra et defineret område via nummerpladelæsning.

Infrarødt lys

Videoovervågning

Objektgenkendelse

minAlarm.dk videoovervågning funktioner

Linjeovertrædelse, sterilt område

minAlarm.dk videokamera funktioner
minAlarm.dk videokamera overvågning

Kameratyper

Provision-ISR videokamera minAlarm.dk

PTZ Bullet kamera

Bruges typisk til at dække overvågning af et større område som fx en byggeplads eller en p-plads. Kameraet kan fjernstyres horisontalt, vertikalt og med optisk zoom.

Provision-ISR fisheye videokamera minAlarm.dk

Fiskeøje kamera

Kamera med 360 graders linse, når dit kamera skal overvåge et område uden blinde vinkler. Kameraet kan dele rummet op i 4 virtuelle områder mv.

Provision-ISR dome videokamera minAlarm.dk

Dome kamera

Det runde kamera er diskret i størrelse og er godt beskyttet mod vand og hærværk. Det fås med heldækkende beskyttelsesglas og bruges ofte til installation på tagudhæng.

Provision-ISR bulletkamera minAlarm.dk videovervågning

Bullet kamera

Populært valg når en korridor eller et større område skal overvåges. Kameraets vertikale glas optimerer mulighed for skarpe og dugfri billedgengivelser. Udgaver med lys giver fremragende natoptagelser.

minAlarm.dk turret videokamera Provision-ISR

Turret kamera

Et populært kamera, der kombinerer det bedste fra Dame og Bullet kamera. Giver mange anvendelsesmuligheder, da kameraets vinkling er meget fleksibel.

Kameraserier

S-Sight

S-Sight serien er perfekt til en enkel overvågningsløsning. Kameraerne garanterer en fremragende billedkvalitet – også ved optagelser om natten med infrarødt lys. S-Sight giver meget værdi for pengene.

E-Sight

Eye-Sight serien tilbyder de nyeste professionelle teknologier til overvågning. Fremragende billedkvalitet, live overvågning, DDA Video Analytics og ansigtsgenkendelse er blot nogle af de funktioner, du kan udnytte i Eye-Sight serien og få løst selv de mest krævende overvågningsopgaver.

Rainbow

Videokameraer I Rainbow serien er udstyret med CNV (Color Night Vision) teknologien, der giver skarpe og imponerende farvekvalitet selv under meget svage lysforhold. Billedkvaliteten er meget detaljerig og vil øge muligheden for at identificere personer og genstande.

Smart-Sight

Smart-Sight serien omfatter højtydende kamera med AI specieldesignet til at løse specifikke opgaver som nummerpladeaflæsning.

Analog videokamera

Inden for analoge videokamera tilbyder minAlarm.dk Provision-ISR’s PRO HD serie, der har samme design som IP kameraerne. Med Full HD opløsning får du et analog kamera med optagelser i høj kvalitet og infrarødt lys til natovervågning.

Med et godt analog kamera kan vi nemt montere, kable og tilslutte videoudstyret og DVR harddisk til dit eksisterende IT-netværk.

minAlarm.dk turret videokamera Provision-ISR

Beslag/underlag i høj kvalitet

Når minAlarm.dk monterer videoovervågning fra Provision-ISR, bruger vi specielbeslag/vægunderlag, der er vandtætte og bedst muligt sikrer mod vandalisme bl.a., ved at kabel ud til kamera er skjult i beslaget.

minAlarm.dk lægger stor vægt på, at installationen altid fremstår i høj kvalitet og så skjult, som det er muligt.

minAlarm.dk beslag til videoovervågning

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige kameraløsning

minAlarm.dk tilbyder mange forskellige kameraløsninger, så vi altid kan finde den professionelle videoovervågning, der passer bedst til dine ønsker og behov. Uanset om det er til overvågning i hjemmet eller en virksomhed.

Kontakt minAlarm.dk på telefon +45 4131 6110 eller e-mail: kundeservice@minalarm.dk, så finder vi den bedste videoovervågningsløsning til dig.

Provision-ISR minAlarm.dk

Har du spørgsmål? Skriv til os

Contact Form Demo