Trådløse Wi-Fi løsninger

Vi optimerer og sikrer dit trådløse internet

minAlarm.dk leverer kundetilpassede Wi-Fi løsninger med den hurtigst tilgængelige og mest stabile teknologi uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi tilbyder løsninger med Zyxel produkter, der er en af verdens førende udbydere af Wi-Fi routere, firewalls, access points og netværk switches.

Vi leverer og installerer produkter skabt på de nyeste teknologier, så du altid får den mest tidssvarende netværkløsning tilpasset dit behov og budget. Med optimal hastighed og sikkerhed.

Routere – 5G og Wi-Fi6

minAlarm.dk tilbyder professionelle 5G routere både med og uden WiFi6 opkobling, hvor sidstnævnte bruges til faste trådløse netværksforbindelser til fx servere og arbejdsstationer – både indendørs og udendørs.

Zyxel Nebula FWA510 5G indendørs WiFi6 router
Til indendørs brug er Zyxel Nebula FWA510 en af de mest kraftfulde 5G routere med fast trådløs adgang. Superhurtig chip leverer 5G-hastigheder op til 5 Gbps direkte fra pakken. To integrerede 2,5 Gbps-porte giver mulighed for mange LAN-portkonfigurationer med høje hastigheder for tilslutning til servere, arbejdsstationer og tidsfølsomme internettjenester.

Med WiFi6 i kombination med 5G giver denne router mulighed for at levere højhastigheds wi-fi oplevelse med op til 64 trådløse enheder samtidig.

Routeren har non-stop adgang til internettet med WAN-failover kapacitet. Derved kan den fungere som primær router eller som back-up alternativ til at sikre internetadgang. Routeren har også 4 porte til eksterne antenner til mobilt bredbånd, hvis den installeres i et område med begrænset signal.

Endelig har Zyxel Nebula FWA510 sikkerhedsfunktioner med bl.a. NAT/NAPT-firewall og URL-filtrering til at reducere risiko for datatyveri og sabotage.

Zyxel Nebula NR7101 5G udendørs Wi-Fi router
Behovet for et hurtigt netværk er under stor vækst. De nyeste teknologier stiller øgede krav til netværk og internetforbindelser for at udnytte deres muligheder.

Til etablering af udendørs 5G trådløst netværk anbefaler vi Zyxel NR7101.

Med hastigheder op til 5 Gbps er den ligeledes en meget kraftfuld 5G router – blot lavet til udendørs brug med et robust IP68-klassificeret chassis, der beskytter routeren mod dårlige vejrforhold.

Et sikkert valg når en udendørs non-stop netværksforbindelse er helt afgørende.

Zyxel SCR 50 AXE WiFi6 router med indbygget firewall
Zyxel SCR 50AXE er en professionel WiFi6 router med integreret 4-ports switch, som med den nyeste teknologi yder maksimal og pålidelig hastighed til flere forbindelser på én gang – uden forsinkelse.

Routeren har indbygget firewall og gateways til kryptering af data og trafik, der effektivt sikrer din virksomheds netværk og data.

Zyxel SCR 50AXE er et ideelt valgt til virksomheder, der har brug for et hurtigt, pålideligt og sikkert netværk.

Netværk med Nebula Cloud Networking

minAlam.dk tilbyder Zyxel routere, der er forbundet til Nebula. I programmets kontrolcenter kan fx båndbredden distribueres til forskellige access points for at sikre netværkets ydeevne bedst muligt.

Nebula Cloud Networking
Nebula er et cloudbaseret program, der giver minAlarm.dk mulighed for at administrere din netværksløsning online. Nebula er bl.a. kompatibel med Zyxels managed netværks switche.

Med Nebula kan vi overvåge, drive og administrere enheder, brugere og netværk på tværs af flere lokationer eller bygninger. Nebula giver et live overblik med dit netværk og sikrer 24×7 overvågning med advarsler i realtid. Aktivitetsdata kan gemmes i op til 6 måneder.

Høj sikkerhed med kryptering og adgangsrettigheder, kontrol af administrationsdata, forebyggelse mod datatab, implementering af firewall og privatlivsindstillinger er inkluderet i Nebula, så vi kan beskytte dit netværk.

Endelig er det også muligt for minAlarm.dk via Nebula, at lave online firmware- og sikkerhedsopdateringer til dine enheder over ’skyen’.

Skriv til os

Contact Form Demo

Her finder du os