Smarthome

Hvad er et SmartHome?

Har du nogensinde prøvet at gå hjemmefra om morgenen, og først når du er på arbejdet, indser du, at hoveddøren ikke er blevet låst. Eller måske glemte du at slukke for kaffemaskinen. Og fik du egentlig tændt for tyverialarmen?

Med et intelligent SmartHome er alle disse bekymringer helt overflødige. Du får nemlig fuld kontrol over alle hjemmets apparater, hvis de er koblet op til din smartphone eller tablet. 

Som udgangspunkt kan alle elektroniske apparater i hjemmet kobles op til dit netværk. Det giver dig blandt andet mulighed for at styre boligens elektronik fra din smartphone eller tablet.

Smart til ældre mennesker, der bor alene

SmartHome-teknologien er smart for ældre mennesker, der bor alene. Et SmartHome kan eksempelvis gøre dets beboere opmærksomme på, at de skal huske at tage deres medicin. Stemmestyring er helt oplagt for ældre, der måske er besværet med nedsat funktionsevne og som ønsker at kunne tilkalde assistance ved f.eks fald, eller vil vide hvem der ringer på døren. Man kan tænde og slukke lyset, skrue op for musikken. Mulighederne er uendelige. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænserne. 

De fleste hjem har ikke indbyggede smartfunktioner, og det er derfor oftest noget, du selv skal sørge for at få installeret. Det behøver ikke at være dyrt, for du kan altid bygge videre når behovet kommer, og derefter få tingene til at “tale” sammen. 

Et SmartHome er mere miljøvenligt

Andre fordele ved at have et SmartHome er at du også får mulighed for at gøre din bolig mere grøn og miljøvenlig, fordi du bedre kan kontrollere energiforbruget. Bonuseffekten er at du kan opnå væsentlige besparelser på energiforbruget. Mange SmartHome-systemer har gode muligheder for at kunne følge med i, hvor meget energi der bliver brugt i løbet af eksempelvis en dag eller en måned. Så du kan se hvilke apparater som bruger meget energi, og derved få udskiftet dem til mere energivenlige. 

Fordele ved at have et SmartHome

  • Du kan installere avancerede alarmsystemer, som kan sikre din bolig, når du ikke er hjemme.
  • Du kan altid se, om du har husket at slukke alt, selvom du ikke hjemme
  • Du kan give dine kæledyr mad, selvom du ikke er hjemme.
  • Du kan lynhurtigt skifte lysstyrke.
  • Du kan programmere dit tv, så dine børn kun kan se tv på bestemte tidspunkter.
  • Du kan opvarme soveværelset, inden du står op en kold vintermorgen.
  • Du kan tænde kaffemaskinen, mens du ligger i sengen

Smarthome

Lys
Lyd
Varme
Mobil/tabletstyring af hjem
Google Home

Skriv til os

Contact Form Demo