Alarmløsninger fra minAlarm.dk UDEN abonnement og tilpasset dine behov

minAlarm.dk tilbyder professionelle alarmsystemer godkendte af Forsikring & Pension til private boliger og erhvervsejendomme. Vores alarmløsninger omfatter alt inden for indbrudssikring, brand-, gas- og vandalarmer.

Sikkerhed – tryghed – komfort

Målet er, at vores kunder får en løsning, der passer til der ønsker og behov for at få en sikker og tryg hverdag. Vores alarmanlæg installeres med brugerpanel og app program til mobiltelefon/tablet, der giver en nem betjening, så til- og frakobling hurtigt bliver en daglig vane.

Ingen pakkeløsninger

minAlarm.dk er din lokale sikringsrådgiver i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Derfor tilbyder vi ikke alarmsystemer som pakkeløsninger. I stedet starter vi med et gratis sikringstjek hos kunden, hvor vi sammen finder ud af, hvilke krav, ønsker og behov en alarmløsning skal opfylde. Derefter sender vi et uforpligtende tilbud.

Alarmsystemer UDEN abonnement

Vi leverer alarmløsninger UDEN løbende abonnement, og du bestemmer selv, om du ønsker at købe systemet kontant, eller om vi skal finansiere og udleje alarmanlægget til dig. Vi tilbyder også mulighed for at tilkøbe serviceløsninger, der giver online support via mail, SMS og Messenger – og tilkoble alarmsystemet til døgnbemandet vagtcentral og politigodkendt vagtservice.

minAlarm.dk Alarmsystemer

Professionelle alarmer i høj kvalitet
Opfylder alle forsikringskrav
Med og UDEN abonnement
Køb kontant eller lej alarmsystem

Kontakt os for et gratis sikringstjek eller hvis du har spørgsmål

Contact Form Demo

Vores alarmsystemer

Et professionelt alarmsystem består af mange elementer og produkter, der kan sammensættes efter behov. Her kan du læse mere om de forskellige produkter, vi tilbyder:

Alarmserier vi forhandler

minAlarm.dk tilbyder produkter fra udbydere af professionelle F&P godkendte alarmserier. Udover design adskiller de sig på funktioner, så ved at kombinere dem kan vi tilbyde fleksible alarmløsninger målrettet kundens behov.

Her kan du læse mere om de forskellige alarmserier: